Schoonmaken in de huisartsenpraktijk

schoonmaak huisartsenpraktijkSchoonmaken in een huisartsenpraktijk vereist een goede communicatie tussen de schoonhouders en de artsen en andere diciplines binnen de praktijk. Zij weten immers precies waar de speerpunten liggen als het gaat om de hygiëne binnen de praktijk. Huisartsenpraktijken worden steeds vaker geaccrediteerde praktijken; hiervoor moet de praktijk aan allerlei voorwaarden voldoen. Een van die voorwaarden is dat de algemene hygiëne ervaren door medewerkers van de praktijk én de patiënten op een goed niveau moet liggen.

Schoonmaakbedrijf Briels Facilicare Soest heeft inmiddels veel ervaring met het op peil houden van de hygiëne binnen de huisartsenpraktijk; één van de praktijken waar wij inmiddels ruim 10 jaar werkzaam zijn heeft de accreditatie onlangs gehaald. Een enquête onder de patienten leverde een bijna 100% score op waar het gaat om de algemene beleving van de reinheid van de praktijk.

Als u denkt aan een huisartsenpraktijk, dan denkt u ongetwijfeld ook aan zieke patiënten; een schone omgeving en goede hygïene in een huisartsenpraktijk is dan ook van groot belang. Niet alleen de ontvangstruimte en de wachtkamer moeten schoon zijn, ook de koffiekamer en de toiletten dienen voor een "schoon" ervaring goed onderhouden te worden. Schoonmaakbedrijf Briels Facilicare Soest zorgt voor heldere afspraken zodat in de behandelkamers geen misverstanden ten aanzien van de schoonmaakprotocollen kunnen ontstaan.