Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Briels Facilicare Soest GlazenwassenHet uiterlijk van uw bedrijfspand draagt in belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van uw organisatie.

Om uw pand een schoon en net aanzien te geven mag u zeker het wassen van de ramen niet vergeten. Bent u trouwens op de hoogte van de positieve invloeden die schone ramen op uw organisatie hebben?

Schone ramen leveren een bijdrage aan terugdringing van het ziekteverzuim onder uw werknemers:

  • Door een heldere lichtinval worden de werkplekken minder als 'binnen zitten' ervaren;
  • Ziektekiemen nestelen zich op alle denkbare plekken, ook op glas en in vensterhoeken;
  • Een schone, lichte werkplek wordt soms bewust, maar vaak onbewust, als prettig ervaren.

De glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Briels Facilicare Soest werken zowel binnen als buiten met Arbo-dienst goedgekeurde (klim-) materialen. Daarnaast maken de glazenwassers gebruik van moderne middelen en machines zoals de Tuckerpole; met deze combinatie wordt het glaswerk aan de buitenzijde zeer schoon zónder achterlating van kalkresten doordat gebruik wordt gemaakt van Osmosewater. Door deze techniek blijven er geen druppels achter op de ramen.

Natuurlijk behoren werkzaamheden die in combinatie met frequente glasbewassing kunnen worden uitgevoerd tot de mogelijkheden.
Reiniging van de gevelbekleding (zoals Trespa beplating) of bijvoorbeeld het grondig reinigen van de raamkozijnen en/of horizontale dakbedekking en hemelwaterafvoeren kunnen wij samen met het reinigen van het glaswerk uitvoeren.

Op uw verzoek nemen wij dit in de offerte op.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.